Menü Bezárás
GYSECloud
EESZT akkreditált gyógyászati rendszer

E-Business

Velünk célba érhet az online marketing útvesztőjében!

Billentyűzet E-business felírattal

Mi kitaláljuk, megtervezzük, kivitelezzük.

Nem kell megijedni, az online marketing csak abban az esetben lehet útvesztő egy cég számára, ha nincs mögötte szaktudás, kapacitás, stratégia.

Ugyanis sok esetben tapasztaljuk, hogy a KKV szektorban helyet foglaló vállalkozások felelős vezetői, már szükségszerűnek tartják cégük online jelenlétét, de még nem tudják, hogy milyen módon valósítsák meg. Tévedés az, hogy kell weboldal, céges Facebook profil, e-mail- és link marketing és persze hirdetések tömkelege. Habár ezek körül mindegyik hasznos és hatékony lehet, ha stratégia nélkül használjuk a marketing összes eszközét kapacitás és szaktudás hiányában eredménytelen.

Ezért fontos, hogy Cége online jelenléte jól strukturált, szervezett legyen.

E-Business Szolgáltatások

Mi hozzásegítjük cégét, hogy ne csak terméket illetve szolgáltatást kínáljon fogyasztóinak/vásárlóinak, hanem:

Vállalunk teljes körű marketing kommunikációt

További IT szolgáltatásaink

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.