Menü Bezárás
GYSECloud manufacturer

Speciális GYSE szoftver gyógyászati segédeszköz gyártók számára

Egy megbizható, ahtékony, kíváló mínőségű és költséghatékony GYSE szoftver, melynek használatával átláhatóbbá, gördülékenyebbé, gyorsabbá tehetőek a gyártási, javítási és logisztikai folyamatok.

Billentyűzet fogyatékos logóval
eeszt_logol
eeszt_logol

Győzzük le együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazást érintő új kihívásokat, egy speciálisan GYSE területre fejlesztett GYSE szoftver segítségével?

GYSE gyártó műkezet próbál

Szüksége van egy olyan megbízható gyógyászati segédeszköz gyártóknak fejlesztett GYSE szoftverre, mely a teljes gyártási, javítási folyamatot informatikailag támogatja?

Ebből a szempontból a jelenleg elérhető gyógyászati segédeszköz szoftverek közül egyértelműen kiemelkedik a GYSECloud, mely a GYSE gyártói terület teljeskörű informatikai támogatására alkalmas.

Döntenie kell, hogy melyik GYSE szoftvert válassza? Nehéz felmérni, hogy melyik az, ami a legmegfelelőbb az Ön számára?

Szeretnénk, ha kockázatmentesen hozhatná meg döntését, ezért ingyenes bemutatót és tesztelési lehetőséget biztosítunk a GYSECloud manufacturer nevű gyógyászati segédeszköz szoftverhez. Így alkalma nyílik a legfontosabb két szempont, a szoftver alkalmazhatóságának, és az ügyfélszolgálat felkészültségének, segítőkészségének tesztelésére.

GYSE gyártó műkezet próbál
GYSE gyártó talpbetétet készít

Elege van az állandó fejtörésből, hogy mivel gyorsíthatná, egyszerűsíthetné saját maga, munkatársai munkáját? Belefáradt a dupla adminisztrációba, mely rengeteg időt és energiát emészt fel?

GYSE gyártó talpbetétet készít

A GYSECloud GYSE szoftver törzsadatbázis-kezelése lehetővé teszi, hogy minden feladatot, egyszeri, bármikor újra használható páciens adatbevitellel megoldhasson.

Gyógyászati segédeszköz szoftvert szeretne cserélni, de aggódik, hogy adatkonvertálásnál elveszhetnek adatok?

Jelenleg használt rendszeréből, nagy biztonsággal tudjuk átemelni a korábbi adatokat a GYSECloud adatbázisába, melyet azonnal használni is tud. Így a programváltáskor is zökkenőmentesen folyhat a munka.

Gyógyászati segédeszköz gyártó méri a műlábat

A GYSECloud manufacturer GYSE szoftverrel gyorsan, könnyedén, felszabadultan végezheti munkáját!

A GYSECloud manufacturer jelentősen egyszerűsíti és pontosítja a munkavégzést megkönnyítve ezzel, mint az Ön, mint az összes kollégája mindennapi tevékenységét.

A GYSECloud manufacturer óriási előnye, hogy a gyógyászati segédeszköz szoftver kiválasztott moduljai bármilyen kombinációban igénybe vehetőek és bármikor szabadon bővíthetőek, szűkíthetőek a bérelt funkciók.

Gyógyászati segédeszköz gyártó méri a műlábat
GYSECloud manufacturer

Szoftver modulok és funkciók leírása

Professzionális gyógyászati segédeszköz szoftver GYSE forgalmazóknak és magánorvosoknak. A szoftver teljes körű informatikai támogatást nyújt a különböző GYSE forgalmazói és magánorvosi teendők gyors, átfogó, hatékony kivitelezéséhez.

Az elvégzendő feladat csoportokhoz (modulok) tartózó funkciók külön-külön és együttesen is igénybe vehetőek.

Modulok

Funkciók

Funkciók leírása

Gyártói modul

Alkalmazásával produktívvá és nyomon követhetővé válnak a gyártási és javítási munkafolyamatok.

A rendszer lehetővé teszi a gyártási folyamat minden lépésének áttekinthetőségét.

A program segítségével a javítás precízebbé és ütemezhetőbbé válik.

Ügyvitelt támogató modul

Bevezetésével áttekinthetőbbé és biztonságosabbá tehetőek a pénzügyi és számviteli folyamatok.

Saját fejlesztésű akkreditált számlázó programunk szükségtelenné teszi külső számlázó program, illetve a pénztárgép használatát.

A szoftverbe integrált készletező programunk segítségével dupla adminisztráció nélkül kezelheti gyógyszer készleteit, valamint álló- és mozgóeszköz leltárját.

Érdemes megtekinteni a gyógyászati segédeszköz szoftvercsalád további funkcióit is!

Vényírás, vény beváltás, vény elszámolás

eRecept beváltás, EESZT adatszolgáltatás

Ügymenet támogatás- előjegyzés, SMS és e-mail küldés

Egészségügyi- betegnyilvántartás, orvosi dokumentáció

Menedzsment- projekt kezelő, kimutatások

GYSECloud gyógyászati segédeszköz szoftvercsalád előnyei

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A gyógyászati segédeszköz szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.

Műkezes nő használja a GYSE szoftvert

Legyen informatikai rendszere, honlapja, e-business kampánya is a legjobb kezekben!

Műkezes nő használja a GYSE szoftvert

Tapasztalt kollégáink segítségére egyaránt számíthat, legyen szó arculat kialakításáról, weboldal tervezéséről, e-marketing stratégiáról vagy rendszergazda szolgáltatásról.

Egyedi elképzelésének, igényének megfelelően, átalánydíjas vagy eseti megbízással kínáljuk a következő IT-szolgáltatásainkat.

Informatikai szolgáltatásaink

Miért bízhat szakértői csapatunkban?

Elköteleződés

Célkitűzésünk minden olyan informatikai tudás, hozzáértés és eszköz biztosítása, mely megkönnyíti, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a gyógyászati segédeszköz forgalmazók munkáját.

20 éves tapasztalat

Csapatunk két évtizedes egészségügyi és GYSE forgalmazás területén szerzett tapasztalatát, tovább erősíti, egészségügyi és GYSE forgalmazói végzettségű kolléganők 30 éves szakmai gyakorlata, szemléletmódja.

Teljes garancia

Garantáljuk a 100%-os adatbiztonságot, a 99, 99%-os működést, mely gyakorlatban is igazolt optimális használattal társul. Emellett ingyenes tesztelési lehetőséget és személyre szóló támogatás is kínálunk.

Ügyfélszolgálati kollégáink érdeklődéssel várják megkeresését!

Keressen bizalommal minket, hiszen minden kérdés, kérés közelebb vihet a közös munka megkezdéshez, az Ön ideális IT megoldásának kialakításához!

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 8.00-18.00 áll rendelkezésre. Az ezt követően érkező üzenetekre 24 órán belül válaszolunk .