Menü Bezárás
GYSECloud
EESZT akkreditált gyógyászati rendszer

Webfejlesztés

Velünk célba érhet az online marketing útvesztőjében!

Billentyűzet webfejlesztés felírattal

Napjaink társadalma, az úgynevezett információs társadalom. Lassan egy évtizede élő kifejezés ez, ami különböző információt szolgáltató platformokhoz kapcsolódott. Mára a legjelentősebb ilyen platform, az Internet. Lehet szó bármilyen szolgáltatásról, illetve termékről az emberek azonnali, hiteles, naprakész információt akarnak kapni.

Ebben a rohanó világban az emberek időt, pénzt, energiát szeretnének spórolni, ezért ha tényleges vásárlási szándékuk feltérképezik az interneten a hozzájuk legközelebb lévő, legjobb árakat és minőséget nyújtó vállalkozást. A vásárlási folyamat legfőbb pontja az Internetes feltérképezés lett.

Olyan webes megoldásokat kínálunk, amelyek funkcionalitásukban, megjelenésükben egyaránt a minőséget képviselik.

A látványvilág kialakításánál egyediségre, kreatív megoldások kivitelezésére törekszünk, hogy cége digitális lábnyomai ne csupán az online térben hanem, fogyasztói fejében is nyomot hagyjanak.

Web konstrukciók

Az alábbi pontokat minden esetben tartalmazza szolgáltatásunk:

Segítségre van szüksége? Megjelent már az interneten, de honlapja változtatásokra szorul?

Referencia munkák

További IT szolgáltatásaink

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.