Menü Bezárás
GYSECloud market

Speciális gyógyászati segédeszköz program GYSE szaküzletek számára

Gyógyászati segédeszköz forgalmazásra optimalizált, EESZT kompatibilis gyógyászati segédeszköz program, mely könnyen kezelhető, biztonságos és költséghatékony segítséget biztosít minden GYSE szaküzleti feladat kivitelezéséhez.

Fogyatékos logó
eeszt_logol
eeszt_logol
Kerekesszékes férfi lépcső előtt

Győzzük le együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazást érintő új kihívásokat, egy speciálisan GYSE területre fejlesztett gyógyászati segédeszköz program segítségével!

GYSE forgalmazó nézi a gyógyászati segédeszköz programot

A törvényi szabályozások változása miatt mindenképpen szüksége van egy megbízható gyógyászati segédeszköz programra?

Az előírások teljesítése sajnos már nem valósíthatóak meg sem manuális dokumentációval, sem a régebbi szoftverekkel, sem az EESZT kapcsolatot nem biztosító gyógyászati segédeszköz programok használatával, ezért mielőbb választania kell egy megfelelő megoldást nyújtó informatikai szoftvert.

Problémát okoz a megfelelő gyógyászati segédeszköz program kiválasztása?

A választásnál két szempontot érdemes figyelembe venni: a gyógyászati segédeszköz szoftver alkalmazhatóságát, és az ügyfélszolgálat felkészültségét, segítőkészségét. Szeretnénk, ha kockázatmentesen hozhatná meg döntését, ezért ingyenes bemutatót és tesztelési lehetőséget biztosítunk a GYSECloud market szoftverhez. Így alkalma nyílik a kiválasztási szempontok teljesülésnek ellenőrzésére.

GYSE forgalmazó nézi a gyógyászati segédeszköz programot
Kedves hölgy fogja a fejét

Elege van az állandó fejtörésből, hogy mivel gyorsíthatná, egyszerűsíthetné saját maga és munkatársai munkáját? Belefáradt a dupla adminisztrációba, mely rengeteg időt vesz el?

A GYSECloud market gyógyászati segédeszköz program törzsadatbázis-kezelése lehetővé teszi, hogy minden feladatot, legyen az vénybeváltás, vényelszámolás, EESZT jelentés, logisztika, számlázás, előjegyzés, kapcsolattartás egyszeri, bármikor újra használható páciens adatbevitellel megoldhasson.

Aggódik, hogy gyógyászati segédeszköz szoftverváltásnál elveszhetnek az adatok?

Jelenleg használt rendszeréből, nagy biztonsággal tudjuk átemelni a korábbi adatokat a GYSECloud market adatbázisába, melyet azonnal használni is tud. Így a programváltáskor nincs leállítás, zökkenőmentes folyhat a munka.

GYSE forgalmazó használja a gyógyászati segédeszköz programot

A GYSECloud market gyógyászati segédeszköz programmal gyorsan, könnyedén, felszabadultan végezheti munkáját!

A GYSECloud market jelentősen egyszerűsíti és pontosítja a munkavégzést megkönnyítve ezzel, mint az Ön, mint a munkatársai mindennapi tevékenységét. A jogszabálykövető automatikus frissítések folyamatosan biztosítják a törvényi előírásoknak való megfelelést.

A GYSECloud market óriási előnye, hogy a szoftver kiválasztott moduljai bármilyen kombinációban igénybe vehetőek és bármikor szabadon bővíthetőek, szűkíthetőek a bérelt funkciók.

GYSE forgalmazó használja a gyógyászati segédeszköz programot
GYSECloud market

Szoftver modulok és funkciók leírása

Professzionális gyógyászati segédeszköz szoftver és magánorvosi rendszer, mely teljes körű informatikai támogatást nyújt a különböző GYSE forgalmazói és magánorvosi teendők gyors, átfogó, hatékony kivitelezéséhez.

Az elvégzendő feladat csoportokhoz (modulok) tartózó funkciók külön-külön és együttesen is igénybe vehetőek.

Modulok

Funkciók

Funkciók leírása

EESZT modul

Használatával megvalósítható az EESZT csatlakozás, és a törvényileg előírt adatszolgáltatás.

Az orvosi vizsgálati lap kitöltése során rögzülnek az EESZT adatszolgáltatásra vonatkozó információk is, melyek egyetlen gombnyomással eljuttathatók az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe.

Ugyan itt érhető el az eRecept és az eBeutaló kiállításának lehetősége.

Ügyvitelt támogató modul

Bevezetésével áttekinthetőbbé és biztonságosabbá tehetőek a pénzügyi és számviteli folyamatok.

Érdemes megtekinteni a gyógyászati segédeszköz szoftver további funkcióit is!

Ügymenet támogatás- előjegyzés, SMS és e-mail küldés

Egészségügyi- betegnyilvántartás, orvosi dokumentáció

Menedzsment- projektkezelő, kimutatások

GYSECloud gyógyászati segédeszköz szoftvercsalád előnyei

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A gyógyászati segédeszköz szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.

Legyen informatikai rendszere és honlapja is a legjobb kezekben!

Nincs, kihez forduljon informatikai rendszerének működési problémájával?

Rendszergazda szolgáltatásunk igénybevétele nagymértékben támogatja a biztonságos és zökkenőmentes munkavégzést.

Szeretne egy szép honlapot, egyedi arculatot vagy más grafikai tervezést?

Tapasztalt kollégáink segítségére egyaránt számíthat, legyen szó egyedi arculat kialakításról, weboldal tervezésről vagy e-marketing stratégiáról.

Szüksége lenne egy tapasztalt segítségre az online reklámozás területén?

Egyedi elképzelésének, igényének megfelelően, általánydíjas vagy eseti megbízással kínáljuk IT szolgáltatásainkat.

Miért bízhat szakértői csapatunkban?

Elköteleződés

Célkitűzésünk minden olyan informatikai tudás, hozzáértés és eszköz biztosítása, mely megkönnyíti, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a gyógyászati segédeszköz forgalmazók munkáját.

20 éves tapasztalat

Csapatunk két évtizedes egészségügyi és GYSE forgalmazás területén szerzett tapasztalatát, tovább erősíti, egészségügyi és GYSE forgalmazói végzettségű kolléganők 30 éves szakmai gyakorlata, szemléletmódja.

Teljes garancia

Garantáljuk a 100%-os adatbiztonságot, a 99, 99%-os működést, mely gyakorlatban is igazolt optimális használattal társul. Emellett ingyenes tesztelési lehetőséget és személyre szóló támogatás is kínálunk.

Ügyfélszolgálati kollégáink érdeklődéssel várják megkeresését!

Keressen bizalommal minket, hiszen minden kérdés, kérés közelebb vihet a közös munka megkezdéshez, az Ön ideális IT megoldásának kialakításához!

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 9.00-17.00 között áll rendelkezésre. Az ezt követően érkező üzenetekre 24 órán belül válaszolunk.