Menü Bezárás
GYSECloud
EESZT akkreditált gyógyászati rendszer

Grafika

Minőség, bizalom, egyediség, egységesség...

Billentyűzet grafika felírattal

Cégünk a kezdetektől, a KKV szektor igényeinek, nehézségeinket folyamatos monitorozásának köszönhetően képes volt olyan szolgáltatásokat bevezetni, melyek segítségével partnereink magasabb minőséget, rugalmasabb együttműködést,könnyebb finanszírozási lehetőségeket kapnak.

Többek között csapatunk kibővült egy minősített grafikus kollégával, akinek köszönhetően weboldalaink tervezési ideje lerövidült. Új illetve meglévő honlapok esetében a partnernek azonnal van lehetősége egy konzultációra, megkönnyítve ezzel a programozó szakember munkáját. Sok esetben tapasztaltuk, hogy több cég együttes munkája lassította a folyamatokat, netán információ átadási probléma merült fel.

Ezzel a bővüléssel egyidejűleg már alkalmassá vált az Audiosoft arra, hogy partnereink jobb finanszírozási feltételek mellett vegyék igénybe ugyanazon szolgáltatásokat.

Természetesen mind meglévő mind új honlapok esetében is vállaljuk partnereink saját grafikusával való együttműködést.

Grafikai szolgáltatásunk nem csupán honlapok design- és arculat kialakítására terjed ki.

Ha szeretné, hogy egy, csak az Ön cégére jellemző, egyedi arculatot társítsanak magához az emberek, akkor keressen minket!

A 4 legfontosabb dolog amivel csak a grafikai tervezés ruházhatja fel vállalkozását:

További IT szolgáltatásaink

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.