Menü Bezárás
GYSECloud professional

Speciális gyógyászati segédeszköz szoftver GYSE kiskereskedelmi hálózatoknak és GYSE nagykereskedőknek

Innovatív, felhőalapú technológiára épülő, moduláris rendszerű, GYSE kis- és nagykereskedelmi vállalkozás-irányító gyógyászati segédeszköz szoftver, mely mint a szakmai, mint az ügymeneti, ügyviteli és üzleti területen támogatja, a GYSE vállalkozások működését.

Billentyűzet fogyatékos logóval
eeszt_logol
eeszt_logol
Mankós férfi áll a hegytetőn

Győzzük le együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazást érintő új kihívásokat, egy speciálisan GYSE területre fejlesztett gyógyászati segédeszköz szoftver segítségével!

Ugrató kerekesszékes versenyző

Döntenie kell, hogy melyik gyógyászati segédeszköz szoftvert válassza? Nehéz felmérni, hogy melyik az, ami minden szempontból ideális megoldás lehet?

Fontosnak tartjuk, hogy elméleti és gyakorlati ismereteken alapuló, kockázatmentes döntést hozhasson, ezért ingyenes konzultációt, szoftver bemutatót és tesztelési lehetőséget biztosítunk. Ily módon pontos képet alkothat a legfontosabb kiválasztási értékmérőkről; a szoftver tudásáról annak gyakorlati alkalmazhatóságról, valamint a szakmai hátteret biztosító ügyfélszolgálat felkészültségéről és segítőkészségéről.

Ugrató kerekesszékes versenyző
Lábprotézises hegymászó

Átvizsgálva jelenlegi gyógyászati segédeszköz szoftverének alkalmazhatóságát vagy a kapcsolódó szolgáltatások minőségét kiderült, hogy nem minden területen támogatja optimálisan a munkáját?

Lábprotézises hegymászó

A GYSECloud professional komplexitása, moduláris rugalmas felépítése lehetővé teszi az egyéni igények magasabb szintű teljesítésének lehetőségét. A gyógyászati segédeszköz forgalmazási és egészségügyi szakmai hátterünk, a két évtizedes ezen a területen szerzett tapasztalatunk, az ügyfélközpontú szemléletünk optimális alapot teremt a sikeres közös együttműködéshez.

Boldog kerekesszékes férfi vízparton

A GYSECloud professional gyógyászati segédeszköz szoftver használatával garantált a tökéletes szakmai és gazdasági működés!

A GYSECloud professional gyógyászati segédeszköz szoftver egy emberléptékű, felhasználóbarát, technológiájában innovatív, felépítésében flexibilis ugyanakkor költséghatékony megoldás, mellyel kézben lehet tartani a vállalkozás irányítását.
• Segítésével biztonságosabb, gazdaságosabb, átláthatóbb, rugalmasabb munkavégzés érhető el. A jogszabálykövető automatikus frissítések garantálják a törvényi előírásoknak való megfelelést.

Boldog kerekesszékes férfi vízparton
GYSECloud professional

Szoftver modulok és funkciók leírása

Professzionális gyógyászti segédeszköz szoftver és magánorvosi rendszer, mely teljes körű informatikai támogatást nyújt a különböző GYSE forgalmazói és magánorvosi teendők gyors, átfogó, hatékony kivitelezéséhez.

Az elvégzendő feladat csoportokhoz (modulok) tartózó funkciók külön-külön és együttesen is igénybe vehetőek.

Modulok

Funkciók

Funkciók leírása

Vénykezelő modul

Alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a leggyakrabban előforduló szakmai feladatot.

EESZT modul

Használatával megvalósítható az EESZT csatlakozás, és a törvényileg előírt adatszolgáltatás.

A vénybeváltásakor illetve az orvosi vizsgálati lap kitöltése során rögzülnek az EESZT adatszolgáltatásra vonatkozó információk is, melyek egyetlen gombnyomással eljuttathatók az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe.

Ügyvitelt támogató modul

Bevezetésével áttekinthetőbbé és biztonságosabbá tehetőek a pénzügyi és számviteli folyamatok.

Saját fejlesztésű akkreditált számlázó programunk szükségtelenné teszi külső számlázó program, illetve a pénztárgép használatát.

A szoftverbe integrált készletező programunk segítségével dupla adminisztráció nélkül kezelheti gyógyszer készleteit, valamint álló- és mozgóeszköz leltárját.

Egészségügyi modul​

Lehetővé teszi a betegadatok kezelését és az ellátással kapcsolatos orvosi dokumentáció elkészítését.

Ügymenetet támogató modul

Hatékonyan javítja az orvosok időráfordítását és a páciensekkel történő kapcsolattartást.

Az előjegyzési naptár az időpont egyeztetési és - módosítási lehetőségen túl biztosítja az automatikus időpontfigyelést is, mely jelentősen csökkenti a meg nem jelent páciensek számát.

A kiküldött hírlevelek és egyéb tájékoztató anyagok nagymértékben támogatják a betegek aktív tájékoztatását.

Gyártói modul

Alkalmazásával produktívvá és nyomon követhetővé válnak a gyártási és javítási munkafolyamatok.

A rendszer lehetővé teszi a gyártási folyamat minden lépésének áttekinthetőségét.

A program segítségével a javítás precízebbé és ütemezhetőbbé válik.

Nagyker modul

Bevezetése áttekinthetővé és hathatóssá teszi a nagykereskedelmi tevékenység minden lépését.

A szoftver lehetővé teszi a beszállítói ügymenet teljes szervezését, bonyolítását a megrendeléstől, a beérkezésig.

Ezzel a program résszel bonyolítható a vevői igények teljesítése, legyen az magánszemély vagy kiskereskedelmi üzlet.

Menedzsment modul

Igénybevételével szignifikáns javulás érhető el a gazdasági folyamatok áttekintésében és irányíthatóságában.

Ez a könnyen kezelhető és jól átlátható rendszer segít abban, hogy pontos képet kapjon az aktuális projektek állapotáról.

Az egységes kezelői felületen mindössze néhány kattintással kérhető le számos statisztikai értékelés.

GYSECloud gyógyászati segédeszköz szoftvercsalád előnyei

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.

Műkezes hölgy használja a gyógyászati segédeszköz szoftvert

Legyen informatikai rendszere, honlapja, e-business kampánya is a legjobb kezekben!

Műkezes hölgy használja a gyógyászati segédeszköz szoftvert

Tapasztalt kollégáink segítségére egyaránt számíthat, legyen szó arculat kialakításáról, weboldal tervezéséről, e-marketing stratégiáról vagy rendszergazda szolgáltatásról.

Egyedi elképzelésének, igényének megfelelően, átalánydíjas vagy eseti megbízással kínáljuk a következő IT-szolgáltatásainkat.

Informatikai szolgáltatásaink

Miért bízhat szakértői csapatunkban?

Elköteleződés

Célkitűzésünk minden olyan informatikai tudás, hozzáértés és eszköz biztosítása, mely megkönnyíti, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a gyógyászati segédeszköz forgalmazók munkáját.

20 éves tapasztalat

Csapatunk két évtizedes egészségügyi és GYSE forgalmazás területén szerzett tapasztalatát, tovább erősíti, egészségügyi és GYSE forgalmazó végzettségű kolléganők 30 éves szakmai gyakorlata, szemléletmódja.

Teljes garancia

Garantáljuk a 100%-os adatbiztonságot, a 99, 99%-os működést, mely gyakorlatban is igazolt optimális használattal társul. Emellett ingyenes tesztelési lehetőséget és személyre szóló támogatás is kínálunk.

Ügyfélszolgálati kollégáink érdeklődéssel várják megkeresését!

Keressen bizalommal minket, hiszen minden kérdés, kérés közelebb vihet a közös munka megkezdéshez, az Ön ideális IT megoldásának kialakításához!

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 9.00-17.00 áll rendelkezésre. Az ezt követő üzenetekre 24 órán belül válaszolunk .