Menü Bezárás
GYSECloud medical

Speciális GYSE program orvosi rendelést működtető gyógyászati segédeszköz szaküzleteknek

Egy komplex mégis egyszerűen kezelhető GYSE program és magánorvosi informatikai rendszer, mely a törvényileg előírt feladatok mellett számos olyan kényelmi funkciót is biztosít, ami megkönnyíti az orvos, az asszisztens és a GYSE forgalmazó mindennapi munkáját.

Laptop, tablet, telefon asztalon
eeszt_logol
eeszt_logol

Győzzük le együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazást érintő új kihívásokat, egy speciálisan GYSE területre fejlesztett GYSE program segítségével!

Orvos mutatjam a GYSE forgalmazónak a GYSE programot

A törvényi szabályozások változása miatt mindenképpen szüksége van egy olyan megbízható GYSE programra, ami mint a GYSE szaküzlet, mint a hozzá kapcsolódó rendelés informatikai támogatását biztosítja?

Ebből a szempontból a jelenleg elérhető GYSE programok közül egyértelműen kiemelkedik a GYSECloud medical, mely mindkét terület teljes körű informatikai támogatására alkalmas. A szoftver fejlesztésekor célkitűzés volt, hogy a program rendelkezzen minden olyan funkcionalitással, mely a GYSE forgalmazás mellett, a magánorvosi adminisztrációt is lehetővé teszi.

Problémát okoz a megfelelő gyógyászati segédeszköz szoftver kiválasztása?

A választásnál két szempontot érdemes figyelembe venni: a gyógyászati segédeszköz szoftver alkalmazhatóságát, és az ügyfélszolgálat felkészültségét, segítőkészségét. Szeretnénk, ha kockázatmentesen hozhatná meg döntését, ezért ingyenes bemutatót és tesztelési lehetőséget biztosítunk a GYSECloud medical szoftverhez. Így alkalma nyílik a kiválasztási szempontok teljesülésnek ellenőrzésére. g

Orvos mutatjam a GYSE forgalmazónak a GYSE programot
Menedzser hölgy bemutatja az orvosoknak a GYSE programot

Elege van az állandó fejtörésből, hogy mivel gyorsíthatná, egyszerűsíthetné saját maga, munkatársai és a rendelésen dolgozók munkáját? Belefáradt a dupla adminisztrációba, mely rengeteg időt vesz el?

A GYSECloud medical GYSE program törzs adatbázis-kezelése lehetővé teszi, hogy minden feladatot, legyen az vénybeváltás, vényelszámolás, egészségügyi dokumentáció, EESZT jelentés, logisztika, számlázás, előjegyzés, kapcsolattartás egyszeri, bármikor újra használható páciens adatbevitellel megoldhasson.

Gyógyászati segédeszköz szoftvert szeretne cserélni, de aggódik, hogy adatkonvertálásnál elveszhetnek adatok?

Jelenleg használt rendszeréből, nagy biztonsággal tudjuk átemelni a korábbi adatokat a GYSECloud medical adatbázisába, melyet azonnal használni is tud. Így a programváltáskor is zökkenőmentesen folyhat a rendelés.

Orvos hölgy pácienssel beszélget

A GYSECloud medical gyógyászati segédeszköz és magánorvosi szoftverrel gyorsan, könnyedén, felszabadultan végezheti munkáját!

A GYSECloud medical jelentősen egyszerűsíti és pontosítja a munkavégzést megkönnyítve ezzel, mint az Ön, mint az összes kolléga mindennapi tevékenységét. A jogszabálykövető automatikus frissítések folyamatosan biztosítják a törvényi előírásoknak való megfelelést. A kényelmi funkciók támogatják a kapcsolattartást, mely révén erősebb pácienskötődés alakul ki.

A GYSECloud medical óriási előnye, hogy a szoftver kiválasztott moduljai bármilyen kombinációban igénybe vehetőek és bármikor szabadon bővíthetőek, szűkíthetőek a bérelt funkciók.

Orvos hölgy pácienssel beszélget
GYSECloud medical

Szoftver modulok és funkciók leírása

Professzionális gyógyászati segédeszköz szoftver és magánorvosi informatikai rendszer, mely teljes körű informatikai támogatást nyújt a különböző GYSE forgalmazói és magánorvosi teendők gyors, átfogó, hatékony kivitelezéséhez.

Az elvégzendő feladat csoportokhoz (modulok) tartózó funkciók külön-külön és együttesen is igénybe vehetőek.

Modulok

Funkciók

Funkciók leírása

Vénykezelő modul

Alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a leggyakrabban előforduló szakmai feladatot.

EESZT modul

Használatával megvalósítható az EESZT csatlakozás, és a törvényileg előírt adatszolgáltatás.

Az orvosi vizsgálati lap kitöltése során rögzülnek az EESZT adatszolgáltatásra vonatkozó információk is, melyek egyetlen gombnyomással eljuttathatók az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe.

Egészségügyi modul​

Lehetővé teszi a betegadatok kezelését és az ellátással kapcsolatos orvosi dokumentáció elkészítését.

A digitális kartonozás egyszerűbbé és pontosabbá teszi a páciensek adatainak kezelését.

Az adatok bevitelét követően automatikusan megtörténik a páciensre vonatkozó jogviszony ellenőrzése is.

Ügyvitelt támogató modul

Bevezetésével áttekinthetőbbé és biztonságosabbá tehetőek a pénzügyi és számviteli folyamatok.

Saját fejlesztésű akkreditált számlázó programunk szükségtelenné teszi külső számlázó program, illetve a pénztárgép használatát.

A szoftverbe integrált készletező programunk segítségével dupla adminisztráció nélkül kezelheti gyógyszer készleteit, valamint álló- és mozgóeszköz leltárját.

Ügymenetet támogató modul

Hatékonyan javítja az orvosok időráfordítását és a páciensekkel történő kapcsolattartást.

Az előjegyzési naptár az időpont egyeztetési és - módosítási lehetőségen túl biztosítja az automatikus időpontfigyelést is, mely jelentősen csökkenti a meg nem jelent páciensek számát.

A kiküldött hírlevelek és egyéb tájékoztató anyagok nagymértékben támogatják a betegek aktív tájékoztatását.

Érdemes megtekinteni a gyógyászati segédeszköz szoftver további funkcióit is!

Menedzsment- projektkezelő, kimutatások

GYSECloud gyógyászati segédeszköz szoftvercsalád előnyei

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A gyógyászati segédeszköz szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.

Legyen informatikai rendszere, honlapja, e-business kampánya is a legjobb kezekben!

Tapasztalt kollégáink segítségére egyaránt számíthat, legyen szó arculat kialakításról, weboldal tervezésről. e-marketing stratégiáról vagy rendszergazda szolgáltatásról.

Egyedi elképzelésének, igényének megfelelően, általány díjas vagy eseti megbízással kínáljuk a következő IT szolgáltatásainkat.

Miért bízhat szakértői csapatunkban?

Elköteleződés

Célkitűzésünk minden olyan informatikai tudás, hozzáértés és eszköz biztosítása, mely megkönnyíti, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a gyógyászati segédeszköz forgalmazók munkáját.

20 éves tapasztalat

Csapatunk két évtizedes egészségügyi és GYSE forgalmazás területén szerzett tapasztalatát, tovább erősíti, egészségügyi és GYSE forgalmazói végzettségű kolléganők 30 éves szakmai gyakorlata, szemléletmódja.

Teljes garancia

Garantáljuk a 100%-os adatbiztonságot, a 99, 99%-os működést, mely gyakorlatban is igazolt optimális használattal társul. Emellett ingyenes tesztelési lehetőséget és személyre szóló támogatás is kínálunk.

Ügyfélszolgálati kollégáink érdeklődéssel várják megkeresését!

Keressen bizalommal minket, hiszen minden kérdés, kérés közelebb vihet a közös munka megkezdéshez, az Ön ideális IT megoldásának kialakításához!

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 9.00-17.00 között áll rendelkezésre. Az ezt követően érkező üzenetekre 24 órán belül válaszolunk.