Menü Bezárás
GYSECloud
EESZT akkreditált gyógyászati rendszer

Rendszergazda

Az Ön nyelvén beszélünk!

Billentyűzet rendszergazda felírattal

Cégünk 15 éve nyújt rendszergazda szolgáltatást kis- és középvállalkozások számára. Napjainkban, a KKV szektorban helyet foglaló vállalkozások esetében általános problémának mondható az informatikai tervezés hiánya. Tapasztalataink alapján egyértelműen látszik, hogy a kis és középvállalkozások prioritási rendszerében az informatikai fejlesztés másod illetve harmadrangú helyet foglal el. Általában kisvállalatként induló cégek olyan ütemben fejlesztik az informatikát, ahogy a vállalkozás nő és ez a növekedés mindenképen változást követel. Ez azonban csak eseti megoldást nyújt.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy rendszergazda szolgáltatásunkat, azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik cégük teljeskörű informatikai üzemeltetését szakértő vállalkozásra bíznák. Maximális biztonságot kívánnak elérni teljeskörű felelősségdelegálás mellett. Ennek költségét tervezhetően minden hónapban korlátozva kívánja elérni.

Az Audiosoft minden esetben törekszik maximálisan figyelembe venni a vállalkozás egyéni céljait. Nem csak éppen aktuális hibák elfedésében, illetve ideiglenes orvoslásában szeretnénk segítséget nyújtani.

Szolgáltatások

Az alábbi pontokat minden esetben tartalmazza szolgáltatásunk:

Ha emberközpontú, rugalmas, professzionális akkor Audiosoft

További IT szolgáltatásaink

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjuk. A szoftver megismerését követően átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftverfunkciók kombinációit.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően közösen állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és leginkább költséghatékony bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szívesen válaszolunk.