Menü Bezárás

Miért a GYSECloud?

Azért, mert a GYSECloud egyedülálló, speciális GYSE forgalmazói és egészségügyi szoftver piacon, hiszen egyszerűen kezelhető, elérhető árú, ugyanakkor komplex informatikai megoldás, amit könnyű megszeretni.

Mindez nem is csodálható, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a GYSECloud egy olyan, két évtizedes innovációs munka eredménye, melynek fejlesztési irányait, tartalmi változásait, mindig a partnerigények határozták meg.

A szoftver mellé támogató szolgáltatás társul, ahol az elsődleges és legfontosabb cél az ügyfelek elégedettségének elérése. Egyértelmű törekvés a hosszú távú, bizalmi kapcsolat kiépítése a partnerekkel, melyet nagyban segít az ügyfélszolgálaton dolgozók egészségügyi és GYSE forgalmazási kötődése.

Laptop, tablet, telefon asztalon

GYSECloud mellett szóló érvek ABC sorrendben:

A GYSECloud használatával élménnyé válik a munkavégzés!

Történhet számítógépével bármi, adatai maximális biztonságban vannak szigorúan őrzött szerverparkunkban.

Munkatársaink a háttérben folyamatosan biztosítják a zökkenőmentes ellátáshoz szükséges informatikai hátteret. Az aktuális adatmentések és frissítések automatikusan végrehajtódnak.

A szükséges adatokhoz, funkcionális menükhöz bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközzel hozzáférhet, így azonnal, távolról is elvégezheti a feladatait.

A szoftver minden funkciója egyetlen törzsadat bázisra épül, így nincs dupla adminisztráció. Minden folyamat tökéletesen átlátható és nyomon követhető. Kizárólag a kiválasztott funkciókért kell fizetni.