Menü Bezárás

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

GYSECloud
EESZT akkreditált magánorvosi és gyógyászati segédeszköz szoftver

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS (EESZT, MDR, GDPR, NAV)

Ebben évben minden GYSE gyártónak és fogalmazónak újabb és újabb törvényileg előírt kihívásnak kell megfelelnie. Ilyen az ESSZT csatlakozás, az MDR rendelet, a GDPR és NAV adatszolgáltatás változása.

Azt reméljük, hogy Önnek is segítséget jelentene, ha ezek megoldásában szakértői támogatást vehetne igénybe. Erre kínál, kiváló lehetőséget az a szakértői nyílt nap, mely 19 kreditpontot is biztosít azoknak, akiknek szüksége van a pontokra.

Örömmel tudatjuk, hogy Ön azok közé a szerencsések közé tartozik, akik térítésmentesen részt vehetnek a Medilearnakadémia által szervezett szakértői nappal egybekötött online kreditpontos továbbképzésen az GYSCloud szoftver (https://gyseszoftver.hu) támogatásával.

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

Gyakorlati szakértői segítség a GYSE forgalmazókat érintő 2021.évi előírások teljesítéséhez. Jelentkezzen a képzésre (regisztrálja magát) és adja meg a kupon kódot: gyseszoftver.hu

Így 10.000 Ft helyett ingyenes vehet részt a képzésen.

Jelentkezési határidő: 2021.06.30 

Támogatás / képzés célja:

 

Győzzük le együtt a gyógyászati segédeszköz forgalmazást érintő új kihívásokat!
Gyakorlatban alkalmazható ismeretekkel, tanácsokkal, szakértői segítségnyújtással támogatni a gyógyászatisegédeszköz forgalmazás területén dolgozókat, hogy teljesíteni tudják az új szabályozási követelményeket. 

Érintett témakörök:

GYSE gyártó műkezet próbál
Gyógyászati segédeszköz gyártó méri a műlábat

Program:

A kreditpontos továbbképzés értéke: 19 pont az online vizsga(teszt) teljesítése esetén.

Szakmaicsoport 15. Rehabilitációs és életvezetést támogató (GYSE forgalmazó) és a 6.Általános és elektrofiziológiai asszisztencia